Vakantie Ijsland
IJsland vakantie en reizen

Vluchten

Er zijn allerlei mogelijkheden om naar IJsland te vliegen, en veel mensen vinden het handig om zelf op het internet de vluchten te boeken. Als u dit wilt doen, vermeldt u eenvoudig bij uw boeking dat de vluchten al geboekt zijn, en welke vluchten dat zijn. Als u liever het hele pakket door ons laat boeken, vermeldt u bij uw boeking dat u ons graag vluchten laat boeken, en vanaf welke luchthaven u wilt vliegen.

 

Zoals bekend is, zijn de vluchtprijzen enorm aan verandering onderhevig, en het is niet voor niets dat er in dit verband over "een oerwoud" gesproken wordt. De prijzen voor een retourvlucht schommelen normaliter tussen de € 350 en € 475 per vlucht, maar soms kunnen we goedkopere vluchten vinden. In principe zullen wij altijd proberen om de goedkoopst mogelijke vlucht voor u te vinden, vanaf de luchthaven van uw keuze. Mocht u voorkeur voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij hebben, dan is het goed dit bij uw boeking te vermelden, en natuurlijk kunt u ook laten weten dat u alléén met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze wilt vliegen. In dat geval proberen we het goedkoopste tarief van die maatschappij voor u te vinden.

Wij hebben contracten met de verschillende luchtvaartmaatschappijen, met vaste prijzen. Maar soms zijn er op het internet goedkopere vluchten te vinden, en dan boeken we die, in plaats van onze contractprijzen te gebruiken. Als de contractprijzen goedkoper uitvallen, dan gebruiken we die natuurlijk! In ieder geval is het altijd belangrijk om meteen te boeken, als we een goede prijs vinden, want de luchtvaartmaatschappijen veranderen de vluchtprijzen van de éne minuut op de andere. Als u ons echter vraagt om vluchten voor u te boeken, en u annuleert die naderhand, dan behouden we ons het recht voor om de annuleringskosten daarvoor in rekening te brengen.

Verschillen in de vluchtduur worden veroorzaakt door de zomertijd in Nederland, op IJsland wordt geen zomertijd gehanteerd.  Wij kunnen de volgende vluchten voor u boeken (alle informatie over vluchten, data en tijden onder voorbehoud!)

AMSTERDAM

 
   

Met Icelandair

 
 
Icelandair vliegt in de winter 6 of 7 dagen per week direct van en naar Amsterdam    
's Zomers vliegt Icelandair dagelijks van en naar Amsterdam, en vaak zelfs 2 of 3 keer per dag    
     
     
     
     
     
 
     
     
     
     
     
     
       

Met WOW

     
     
 
WOW vliegt in de zomer, vanaf juni, tot in september drie keer in de week van en naar Amsterdam, op maandag, woensdag en vrijdag.    
     
     
 
     
     
       
       
       
       

BRUSSEL

     
       

Met Icelandair

     
     
Icelandair vliegt vanaf begin mei tot eind oktober van en naar Brussel,  twee, drie of zelfs vier keer per week, op verschillende weekdagen.    
     
 
     
     
     
     
       

DÜSSELDORF

     
       

Met Air Berlin

   
     
Van Vliegveld Düsseldorf  naar Keflavík IJsland
Air Berlin vliegt in de zomer, vanaf midden mei, op donderdag en zondag van en naar Düsseldorf.  Vanaf begin juni wordt ook op dinsdag gevlogen, en tot begin september zijn er dus drie keer in de week vluchten.    
     
       
   
       
       
       

Met WOW

   
 
Van Vliegveld Düsseldorf  naar Keflavík IJsland
WOW vliegt vanaf eind mei tot eind augustus drie keer per week van en naar Düsseldorf, op dinsdag, donderdag en zondag.  Begin september vliegt WOW nog op donderdag en zondag van en naar Düsseldorf