Vakantie Ijsland
IJsland vakantie en reizen

OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Nordic Travel is één van de grotere reisburo's op IJsland. Het bedrijf werd in 1988 onder de naam "Norræna Ferðaskrifstofa" opgericht en sindsdien hebben duizenden tevreden vakantiegangers hun reizen door ons laten organiseren. Nordic Travel is lid van SAF, de IJslandse nationale bond voor toerisme en heeft een volledige vergunning als reisburo en reisorganisator. Nordic Travel heeft dientengevolge ook alle noodzakelijke verzekeringen, om het bedrijf en, nog belangrijker, haar klanten veilig te stellen.

 

Nordic Travel is een gezond en schuldloos bedrijf met een sterke financiële positie. Nordic Travel is al twee keer gekozen als "Uitmuntend bedrijf" op IJsland, door Credit Info, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de beoordeling van de bedrijfsvoering van IJslandse bedrijven.   In 2012 kreeg Nordic Travel de beoordeling "de Sterkste op IJsland".   Slechts 1% van alle bedrijven op IJsland voldoen aan de eisen om deze erkenning te krijgen.  Meer informatie hierover is te vinden op www.creditinfo.is/english/business.

Nordic Travel heeft jarenlang als groothandel en tussen-persoon zaken gedaan, met nooit meer dan één vaste partner in elk land. Nordic Travel is ook een deel van de Smyril Line familie, dus we verzorgen al sinds 2004 alle land-arrangementen op IJsland voor alle Smyril Line gasten die met de veerboot Norröna aankomen.  We hebben ook onze eigen branches in de Verenigde Staten en in Oostenrijk. In Nederland hebben we jarenlang samengewerkt met de IJslandspecialist, sinds Willem van Blijderveen dit bedrijf in 2000 stichtte.

Willem en Landi
Maar de tijden veranderen, en daar houden we natuurlijk ook rekening mee, dus we vinden nu dat het tijd is om het systeem aan te passen.  Vandaar dat u nu direct bij Nordic Travel kunt boeken, via onze website.  U kunt nu dus van onze jarenlange ervaring profiteren, en het wordt er op deze manier, zonder tussenpersonen, alleen maar goedkoper van. 

WAAROM BOEKEN BIJ NORDIC TRAVEL?

De mensen van Nordic Travel hebben jarenlange ervaring met reizen op IJsland. Karólína, oorspronkelijk een Nederlandse die al sinds 1978 op IJsland woont, werd in 1982 de eerste Nederlands sprekende gids op IJsland, met volledige vergunning. Zij werkte jarenlang als gids, maar vanaf het jaar 1984 ook op reisburo's aan de organisatorische kant van het reisgebeuren.  Sinds 2004 is ze afdelingschef van de IJsland-afdeling van Nordic Travel. Sigurjón begon in 1988 in het reiswezen en heeft het van allerlei kanten leren kennen, als reisorganisator, financieel manager, manager van een hotel en manager van een autoverhuur en hij is sinds 2003 algemeen direkteur van Nordic Travel.
In 2007 Is het team uitgebreid met Fríða, die tweetalig is opgegroeid met Nederlands en IJslands, van kind af aan vaak mee geweest is op busreizen rond het hele land, en sinds het voorjaar van 2012 ook een gediplomeerde gids op IJsland is.    Vervolgens kwam Inga, een gediplomeerde reisconsultant, er bij.  Zij had al een paar jaar in onze Smyril Line afdeling gewerkt, en doet dat af en toe nog steeds, maar het grootste deel van haar tijd wordt nu ook aan de organisatie van uw IJslandreizen besteed.    Afgezien van zomerhulp, boekhouding en tijdelijke krachten, bestaat het team dus uit deze vier mensen, die al hun ervaring en vindingrijkheid combineren om er een fantastisch en efficient team van te maken.
Karólína
Karólína
Sigurjón
Sigurjón
Fríða
Fríða
Inga
Inga
En verder hebben we een legioen van mensen die ons assisteren al naar gelang de behoefte. Dit zijn bijvoorbeeld gidsen, gids-chauffeurs, amateur fotografen, vertalers, geografen, geologen en zo nodig zelfs advocaten, die we met één telefoontje aan het werk kunnen zetten. Dus aan vakkundige personeelsleden om van je vakantie op IJsland een fantastische belevenis te maken is er bij ons geen gebrek!
U kunt ons ook op Facebook vinden: www.facebook.com/NordicTravelIceland
  • FANTASTISCHE GROEPSREIS EN GOEDKOPE WINTERREIZEN
  • FANTASTISCHE GROEPSREIS EN GOEDKOPE WINTERREIZEN
FANTASTISCHE GROEPSREIS EN GOEDKOPE WINTERREIZEN
FANTASTISCHE GROEPSREIS EN GOEDKOPE WINTERREIZEN

TELEFOON: 0031 (0)20 2623646
U kunt ons op dit Nederlandse nummer GRATIS bellen.
Deze telefoonlijn is geopend op werkdagen van 11:00 tot 15:00 uur, Nederlandse tijd.
Nordic Travel-Smyril Line Island
Stangarhylur 1, 110 Reykjavík, IJsland
Tel 0202623646
info@nordictravel.is

MEER INFORMATIE
Nordic Travel

TELEFOON: 0031 (0)20 2623646
U kunt ons op dit Nederlandse nummer GRATIS bellen.
Deze telefoonlijn is geopend op werkdagen van 11:00 tot 15:00 uur, Nederlandse tijd.
Nordic Travel-Smyril Line Island
Stangarhylur 1, 110 Reykjavík, IJsland
Tel 0202623646
info@nordictravel.is

Facebook
Travel Agency Authorised by Icelandic Tourist Board