ZOEK NAAR REIZEN

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
Travel-Style
Individuele reizen
Groepsreizen
Zomerhuisjesreizen
Duration
1 - 6 dagen
7 - 10 dagen
Meer dan 10 dagen
  LAAT RESULTATEN ZIEN

ZOEK NAAR EXCURSIES

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
SOORT
BOATTRIP
QUAD RIJDEN
WALVISSAFARI
PAARDRIJDEN
JEEP EXCURSIE
FIETSEN
SNORKELEN/DUIKEN
SNEEUWSCOOTER
WANDELEN
IJSGROT
GEBIEDEN
Reykjavík
Þingvellir (of Reykjavík)
Reykholt (vlakbij Geysir)
Skógar/Sólheimajökull
Skaftafell
Fagurhólsmýri
Jökulsárlón gletsjerlagune
Smyrlabjörg
Egilsstaðir
Húsavík
Mývatn
Hauganes (Eyjafjörður)
Skagafjörður
Hvammstangi
Ísafjörður
Stykkishólmur
  LAAT RESULTATEN ZIEN
0
nights

REKENMACHINE

Reispakket
Datum aankomst op IJsland *
REIS VAN UW VOORKEUR *:
KAMERS-PERSONEN
éénpersoons kamers
tweepersoons kamers
driepersoons kamers

INFORMATIE OVER DE CATEGORIEËN

Dit is de tekst voor de informatie over de categorieën in de rekenmachine
Categorie *  
aantal personen *
AUTO & VLUCHTEN
Auto soort
Aantal autos
Vliegveld/Luchtvaartmaatschappij
Excursies
I would like to add these excursions to my iceland-vacation
 
Let op: onze rekenmachine geeft u alleen een aanwijzing voor de prijs, en is geen bindend prijsaanbod. Vooral de prijzen van de vluchten kunnen erg verschillen, en andere factoren, zoals kinderkorting e.d., zijn niet altijd nauwkeurig te berekenen met de rekenmachine. Maar het geeft u een goed idee van wat u kunt verwachten, en wij zullen u met plezier een definitief aanbod sturen als u contact met ons opneemt.
WIE ZIJN WIJ?

CONTACT

Stangharhyl 1, 110 Rekjavik, Iceland
T: +31 (0)20 2623646
U kunt ons op dit Nederlandse nummer GRATIS bellen.
Deze telefoonlijn is geopend op werkdagen van 11:00 tot 15:00 uur, Nederlandse tijd. 
F +3545529450
info@nordictravel.is

WIE ZIJN WIJ?

Nordic Travel is één van de grotere reisburo's op IJsland. Het bedrijf werd in 1988 onder de naam "Norræna Ferðaskrifstofa" opgericht en sindsdien hebben duizenden tevreden vakantiegangers hun reizen door ons laten organiseren. Nordic Travel is lid van SAF, de IJslandse nationale bond voor toerisme en heeft een volledige vergunning als reisburo en reisorganisator. Nordic Travel heeft dientengevolge ook alle noodzakelijke verzekeringen, om het bedrijf en, nog belangrijker, haar klanten veilig te stellen.

 

Nordic Travel is een gezond en schuldloos bedrijf met een sterke financiële positie. Nordic Travel is al twee keer gekozen als "Uitmuntend bedrijf" op IJsland, door Credit Info, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de beoordeling van de bedrijfsvoering van IJslandse bedrijven.   In 2012 kreeg Nordic Travel de beoordeling "de Sterkste op IJsland".   Slechts 1% van alle bedrijven op IJsland voldoen aan de eisen om deze erkenning te krijgen.  Meer informatie hierover is te vinden op www.creditinfo.is/english/business.

Nordic Travel heeft jarenlang als groothandel en tussen-persoon zaken gedaan, met nooit meer dan één vaste partner in elk land. Nordic Travel is ook een deel van de Smyril Line familie, dus we verzorgen al sinds 2004 alle land-arrangementen op IJsland voor alle Smyril Line gasten die met de veerboot Norröna aankomen.  We hebben ook onze eigen branches in de Verenigde Staten en in Oostenrijk. In Nederland hebben we jarenlang samengewerkt met de IJslandspecialist, sinds Willem van Blijderveen dit bedrijf in 2000 stichtte.

Maar de tijden veranderen, en daar houden we natuurlijk ook rekening mee, dus we vinden nu dat het tijd is om het systeem aan te passen.  Vandaar dat u nu direct bij Nordic Travel kunt boeken, via onze website.  U kunt nu dus van onze jarenlange ervaring profiteren, en het wordt er op deze manier, zonder tussenpersonen, alleen maar goedkoper van. 

WAAROM BOEKEN BIJ NORDIC TRAVEL?

De mensen van Nordic Travel hebben jarenlange ervaring met reizen op IJsland. Karólína, oorspronkelijk een Nederlandse die al sinds 1978 op IJsland woont, werd in 1982 de eerste Nederlands sprekende gids op IJsland, met volledige vergunning. Zij werkte jarenlang als gids, maar vanaf het jaar 1984 ook op reisburo's aan de organisatorische kant van het reisgebeuren.  Sinds 2004 is ze afdelingschef van de IJsland-afdeling van Nordic Travel. Sigurjón begon in 1988 in het reiswezen en heeft het van allerlei kanten leren kennen, als reisorganisator, financieel manager, manager van een hotel en manager van een autoverhuur en hij is sinds 2003 algemeen direkteur van Nordic Travel.
In 2007 Is het team uitgebreid met Fríða, die tweetalig is opgegroeid met Nederlands en IJslands, van kind af aan vaak mee geweest is op busreizen rond het hele land, en sinds het voorjaar van 2012 ook een gediplomeerde gids op IJsland is.    Vervolgens kwam Inga, een gediplomeerde reisconsultant, er bij.  Zij had al een paar jaar in onze Smyril Line afdeling gewerkt, en doet dat af en toe nog steeds, maar het grootste deel van haar tijd wordt nu ook aan de organisatie van uw IJslandreizen besteed.    Afgezien van zomerhulp, boekhouding en tijdelijke krachten, bestaat het team dus uit deze vier mensen, die al hun ervaring en vindingrijkheid combineren om er een fantastisch en efficient team van te maken.

NORDIC TRAVEL TEAM

Karólína
Karólína
Sigurjón
Sigurjón
Fríða
Fríða
Christin
En verder hebben we een legioen van mensen die ons assisteren al naar gelang de behoefte. Dit zijn bijvoorbeeld gidsen, gids-chauffeurs, amateur fotografen, vertalers, geografen, geologen en zo nodig zelfs advocaten, die we met één telefoontje aan het werk kunnen zetten. Dus aan vakkundige personeelsleden om van je vakantie op IJsland een fantastische belevenis te maken is er bij ons geen gebrek!
 
U kunt ons ook op Facebook vinden: www.facebook.com/NordicTravelIceland

MEEST POPULAIRE IJSLAND VAKANTIE EN EXCURSIES

FANTASTISCHE GROEPSREIS EN GOEDKOPE WINTERREIZEN
FANTASTISCHE GROEPSREIS EN GOEDKOPE WINTERREIZEN!
IJSLAND COMPLEET
Blue Lagoon IJsland Reizen boeken - 14 nachten
IJsland Klassieke Cirkel
1 mei – 30 september, 10 nachten
IJSLAND'S FANTASTISCHE HOOGLAND
7 nachten, vanaf eind juni tot eind augustus
Relaxen op IJsland, Noorderlicht in de winter
Groepsreizen: Busreizen - De IJsland cirkel tour
FANTASTISCHE GROEPSREIS EN GOEDKOPE WINTERREIZEN
FANTASTISCHE GROEPSREIS EN GOEDKOPE WINTERREIZEN!
IJSLAND COMPLEET
Blue Lagoon IJsland Reizen boeken - 14 nachten
IJsland Klassieke Cirkel
1 mei – 30 september, 10 nachten
IJSLAND'S FANTASTISCHE HOOGLAND
7 nachten, vanaf eind juni tot eind augustus
Relaxen op IJsland, Noorderlicht in de winter
Groepsreizen: Busreizen - De IJsland cirkel tour
  ZOEK NAAR REIZEN
  NEEM CONTACT MET ONS OP